Barnepigen – En dansk sexnovelle

Jeg er en pige på 19 år der havde en dejlig oplevelse i forbindelse med at jeg var barnepige en aften. Det var fredag aften og jeg skulle passe Michael, han var 12 år og hans far, som bor alene med ham skulle i byen. Klokken 18.00 kommer jeg hjem til dem og vi aftaler at jeg skal overnatte der fordi det godt kan blive sent. Peter tager i byen og lader Michael og mig være alene. Michael er lige begyndt at interessere sig for piger, så han kigger meget på mig, når han tror jeg ikke ser ham. Jeg lader ham gøre det, det er ret ophidsende at der er en der er så interesseret i mig. Det bliver aften og Michael skal i seng. Jeg siger at jeg lige vil gå i bad og så vil jeg også gå i seng. Jeg skal sove i et værelse lige overfor Michaels, for at jeg kan holde øje med ham siger jeg at han skal lade sin dør står åben.

Jeg går i bad og viklet et håndklæde rundt om mig og går ind på værelset. Jeg kan se at Michael ligger i sin seng, men han sover ikke. Jeg lader min dør stå åben. Jeg står med ryggen mod døren, der er et stort spejl, jeg kan på den måde se Michael mens jeg har ryggen til ham. Han kigger kan jeg se, han ved ikke at jeg kan se ham og jeg spiller med på den. Jeg stiller mig hen til spejlet og tager mit håndklæde af, jeg er helt nøgen og jeg kan se at Michael bliver meget ophidset. Jeg tager noget creme og begynder at smøre min krop ind. Jeg bruger lidt ekstra tid på brysterne og bøjer mig frem så han kan se det hele. Så går jeg over til sengen og hopper under dynen. Jeg er helt nøgen, jeg lader lampen henne i hjørnet være tændt, så jeg kan ligge og læse lidt. Efter noget tid går Michael på toilettet, han skal tisse siger han. Jeg kan se at han har rejsning på. Lidt efter går han ind på værelset igen og lukker døren. Jeg ligger og læser i lang tid, dynen er gledet ned så mine bryster er synlige, så høre jeg en bil, det er Peter der kommer hjem. Jeg skynder mig at lægge bogen væk og lukke øjnene. Jeg lader med vilje mine bryster være synlige og lader som om jeg sover.

Peter kommer ind i værelset, ”sover du?” hvisker han, jeg bliver liggende med lukkede øjne. Han sætter sig på sengekanten, ”sover du?” hvisker han igen. Så kan jeg mærke en finger der glider langsom ned langs min kind og videre ned langs min hals og nu er det hele hånden der nærmere sig mit højre bryst. Han kæler langsomt og blidt for mit bryst, min brystvorte bliver helt hård og han hvisker igen ”sover du?” jeg bliver liggende. Nu skubber han langsomt dynen til side, jeg ligger nu helt nøgen foran ham, han lader sine fingere glide ned mod min kusse. Jeg er barberet og han lader to fingere glide ned i revne og langsomt spreder han mine skamlæber. Jeg kan mærke at han lader en finger glide op i mig, så langsomt lader han fingeren glide op af min mave forbi mine bryster og op til min mund. Langsomt bevæger han sin finger rundt på mine læber, jeg stikker tunger frem som når man lige gør sin læber våde og åbner munden lidt. Han putter sin finger ind i min mund og jeg lukker mine læber rundt om den. Så rejser han sig op, jeg kan høre at han tager sit tøj af. Nu kan jeg igen mærke noget på mine læber. Jeg åbner igen min mund, denne gang er det ikke hans finger, men hans pik som han langsomt putter ind i min mund.

Jeg lader han presse den ind og han begynder at lade den køre ind og ud ganske langsomt. Så tager han den ud og nu kan jeg mærke at han lægger sig op i seng til mig. Han sutter på mine bryster meget blidt og langsomt arbejder han sig nedad mod min kusse. Jeg ligger stadig og lader som om jeg sover, han spreder mine ben og nu kan jeg mærke han tunge, han slikker mig, det er meget svært bare at ligge og lade som om jeg sover . Jeg er helt våd og nu kan jeg mærke at han slikker mig op af maven og videre op til min hals. Jeg kan mærke han store pik, den ligger ovenpå min kusse. Han lader den glide ned til mit hul og langsomt glider han op i mig. Han er meget blid. Han lader sin pik glide langsomt ind og ud mens han slikker mig på munden, så med et kommer han kan sender hele ladningen op i mig. Jeg lader stadig som om jeg sover. Han kysser mig på panden og putter dynen over mig. Han tager sit tøj og går ud på badeværelset. Den næste morgen spiser vi morgenmad sammen og jeg lader som om jeg ikke ved hvad der er sket. Vi aftaler at han skal ringe hvis han for brug for en barnepige igen.