En tur i saunaen – Sexnovelle

Det var engang i sidst i 70´erne eller først i 80´erne. Jeg boede ude på Christiania og arbejdede ude i badehuset. Om aftenen, når badehuset var tomt, vaskede jeg bænke og gulvet i saunaen. Så lagde jeg mig i den stadigt varme sauna og gjorde absolut ingenting.  En aften, hvor jeg næsten var faldet i søvn, hørte jeg en synge udenfor. Det var en fin stemme ­ hun sang godt. Jeg gik ud af saunaen og kiggede ud af vinduet.  Hun var ung, smuk, lys, langt hår, stor lang afghanerpels. Hun stod og sang ude på græsset ude foran badehuset, mens hun drejede rundt. Jeg stillede mig i vinduet og kiggede direkte på hende. Hun må have bemærket det, for pludselig standsede hun. Kiggede direkte på mig og smilede. Jeg smilede tilbage og inviterede hende indenfor.  Hun kravlede ind af vinduet. Det var der sådan set ingen grund til, men det gjorde, at jeg tog rundt om hende og nærmest bar hende ind. Hun tog sin pels af. Indenunder var hun nøgen, store runde bryster og en fræk kusse. Vi gik ind i saunaen. Hun sagde, at hun ville masseres. Jeg fandt noget mudder og begyndte at smøre hende ind. Først fødderne, så benene, lårene. Jeg gned indersiden af lårene og mærkede, at hun rykkede lidt tilbage, væk fra min hånd. Jeg masserede hendes balder, guddommelige kloder. Hendes vejrtrækning blev mere intens. Så ryggen og nakken. Jeg lænede mig indover hende, mens jeg masserede og min pik ramte hendes røv, sådan lidt tilfældigt. Hun holdt næsten op med at trække vejret.  Jeg bad hende vende sig og synet af hendes dejlige krop med de runde frugter med rosenknop, frække og meget smukke, gjorde mig ør af liderlighed. Jeg masserede hårdere nu. Det kunne hun lide. Jeg masserede hendes inderlår, maven, brysterne. Hun begyndte at ligge uroligt. Jeg kørte hænderne rundt på hendes dejlige patter, mens jeg lagde mærke til at hendes kusse langsomt blev hævet og sænket, hele tiden hæve og sænke, som et åndedræt. Så stak jeg en finger ind i hendes varme kusse. Det var som om hun vågnede af en drøm. Hun stirrede på mig og ville protestere, men jeg lukkede hendes mund med vores første kys. Det var et langt, smagfuldt kys. Hun var som en frugt, og hendes kusse sugede sig til min fingre. En til fandt vej i hendes indre og den anden hånd roterede på hendes bryst. Jeg fingerkneppede tøsen, mens hun langsomt opgav al modstand.  Hun begyndte at sige stærke lyde, små skrig, hendes knopper, den på patten og den på kussen, blev masseret og nulret, så det var en lyst. Jeg foreslog hende, at vi skulle skifte scene. Saunaen var ved at blive lidt kold og derfor gik vi ind under den varme bruser. Jeg satte mig ned foran denne guddommelige kvinde, sklite hendes let behårede kusseindgang og begyndte at slikke. Tungen rundt på skamlæberne, ind i kussen, op på kærlighedsknoppen, ind i kussen, ud på de ydre læber, hele tiden som en dans. Hendes små skrig kom nu mere og mere intenst og hun kørte sit underliv frem mod min mund, hver gang tungen fandt vej til et godt sted. Så kom hun for første gang. Hun lænede sig op af væggen, holdt mit hoved presset ind mod kussen og skreg. Hendes skrig var som et smerteskrig og jeg tænkte på, at der kunne komme nogen. Jeg bad hende gå tilbage i saunaen. jeg løb rundt, tændte op igen og synes, det tog en evig tid. Brænde ind, aviser under og ild. Puste. Vente. Gløderne fra aftenens bål var heldigvis stadig lidt varme. Jeg løb tilbage. Kvinden var faldet i søvn. Hun lå på siden på to håndklæder og havde et over sig. Hendes hår faldt stille ned over hendes ansigt. Jeg fjernede det håndklæde, der lå over hendes skønne naturlige krop. Brysterne hængende, smukke runde knopper mørke i de dejlige frugter. Kussen nu stille med det sorte hår, ikke meget.  Jeg var helt klar over, at hun kunne vågne og protestere. Men jeg var så forbandet liderlig og hendes kusse var som et levende dyr på mine fingre og tunge, så det ville jeg prøve på min pik. Varmen var begyndt at vende tilbage til saunauen. Jeg lagde kvinden på maven. Trak op i “Det har du”, sagde jeg. “Nå ja, det har jeg vist også”, sagde hun og vendte sig om. “Øv”, tænkte jeg. Jeg kan ret godt lide at kneppe bagfra som en hund. Men pigen her ville åbenbart noget andet. Hun stillede sig midt i saunaen og begyndte at danse, lige så langsomt. Det var vildt lækkert. Hendes bevægelser var så liderlige, så intense. Hun gned sin finger ind i revnen, trak et glinsende spor op af maven, til brysterne, ind i munden. Hun bukkede sig ned og slikkede min pik. Det var dejligt, men det var ikke det, jeg havde set frem til. Jeg mærkede efter. Hun var våd, men ikke som før. Så jeg kørte fingeren rundt om knoppen et par gange, men syntes stadig, at der manglede noget. Så slog jeg hende. Et los i røven. Så et til. Slask! Hun kunne lide det. Hun kiggede vantro på mig. “Det er sgu aldrig nogen, der har gjort før” ­ hendes stemme var rolig, konstaterende. Jeg trak hende op og stå. Vendte hende rundt med ryggen mod mig, holdt om hendes røv med begge hænder og førte min pik hen til hendes kusses åbning.  Hun skreg, da pikken gik i bund i et hug. Jeg bøjede mig ind over hende og fik fat i patterne. De fik en ordentlig tur. Kramme, kramme. Så kneppede jeg hende. Der på gulvet. hun stod op og fik pik. Og hun kunne lide det. Woouv. Hun stønnede og skreg sine små hvin. Jeg klaskede mod hendes røv, når min pik gik i bund. Jeg kunne mærke livmoderhalsen. Jeg kunne mærke alt i den levende kusse. Den trak sig sammen og udvidede sig som et levende dyr. Jeg fortalte hende, at jeg ikke kunne holde længe på den her måde. Jeg mærkede hendes finger komme til hjælp. Hun masserede klitpunktet og stønnede højere og højere. Hold kæft, hvor var hun lækker og hvor var den kusse god at kneppe. Jeg mærkede, hvordan kussen trak sig sammen om min pik, der hamrede ind og ud, ind og ud. Vi fandt en rytme, der blev vildere og vildere. Hun gned sin knop, jeg kneppede og slog en gang imellem den herlige røv, der som et stempel blev banket ind og ud. Da jeg kom i et sandt hav af farver, skreg jeg min orgasme ud, mens jeg mærkede, at hun kollapsede under mig. Hendes skrig var afsindigt højt. Da jeg vågnede, var jeg alene. Det var tidligt om morgenen og jeg frøs i den kolde sauna. Jeg så aldrig pigen eller kvinden, som det var, igen. Hun forsvandt i det skrig, i den orgasme. Men jeg glemmer hende aldrig.